Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.

A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.


Padlizsánkrém

Print Friendly and PDF


Hozzávalók:

4db padlizsán
4db fehér paprika
4gerezd fokhagyma
citromlé
só,bors
mustár
olaj

A padlizsánokat és a paprikát félbevágjuk,a paprika csumáját kivágjuk,és tepsibe rakjuk és forró sütőben megsütjük . Mikor kész a padlizsán, kikaparjuk a belsejét és szűrőbe rakjuk, lecsepegtetjük.
A paprikának a héját leszedjük. Az egészet a többi hozzávalóval összeturmixoljuk. Ha kell akkor utána fűszerezünk. Pirítóssal kínáljuk.


Print Friendly and PDF

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése