Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.

A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.


Aszalt paradicsom

 

Isteni finom fetával, pirítós kenyérrel, friss bazsalikommal és füstölt sonkával..hmmmm

Hozzávalók: 

Paradicsom

bors

olíva olaj

A megmosott paradicsomokat félbevágjuk vagy negyedekbe vágjuk. Kiszedjük a belsejét majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Sózzuk, borsozzuk majd 100Cos sütőbe tesszük és készre szárítjuk. Ez nekem kb. 4óra volt....de lehet több időre van szükség. Ha készen van üvegekbe tesszük és felöntjük olíva olajjal. Hűtőben tároljuk.








 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése