Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.

A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.


Fokhagymás karaj

Print Friendly and PDF





Ezt a nagyon finom ételt anyukámtól lestem el ☺,ő nem tett rá fokhagymát,de az a változat is nagyon finom volt. Nagyon gyorsan elkészíthető. Mi itthon nagyon szeretjük a fokhagymát,jöhet minden mennyiségben ☺

Hozzávalók:

6-8 szelet karaj
só,bors
liszt
6-8gerezd fokhagyma
olaj

A karaj szeleteket vékonyra kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. Serpenyőben nagyon kevés olajat hevítünk. A karajt beleforgatjuk a lisztbe és a serpenyőben pirosra sütjük az egyik oldalát. Megfordítjuk a húst és a másik oldalát is megsütjük,majd még mielőtt kivennénk zúzott fokhagymából egy  keveset ráteszünk és elkenünk a tetején. Tányérra tesszük és krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.



Print Friendly and PDF

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése