Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.
A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.
Oldalak
Tartalom
Ízek és illatok
Jó tudni
Fokhagymás karaj
Ezt a nagyon finom ételt anyukámtól lestem el ☺,ő nem tett rá fokhagymát,de az a változat is nagyon finom volt. Nagyon gyorsan elkészíthető. Mi itthon nagyon szeretjük a fokhagymát,jöhet minden mennyiségben ☺
Hozzávalók:
6-8 szelet karaj
só,bors
liszt
6-8gerezd fokhagyma
olaj
A karaj szeleteket vékonyra kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. Serpenyőben nagyon kevés olajat hevítünk. A karajt beleforgatjuk a lisztbe és a serpenyőben pirosra sütjük az egyik oldalát. Megfordítjuk a húst és a másik oldalát is megsütjük,majd még mielőtt kivennénk zúzott fokhagymából egy keveset ráteszünk és elkenünk a tetején. Tányérra tesszük és krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése