Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.

A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.


Zöldborsófőzelék

Print Friendly and PDF
Zöldborsófőzelék


Hozzávalók:

0,5kg mirelit zöldborsó
olaj
2ek.liszt
pirospaprika
1csokor petrezselyem
3gerezd fokhagyma
2dl tejföl
só vagy vega-mix

Rántást készítünk,majd beletesszük a fokhagymát és a petrezselymet. Lehúzzuk a tűzről és rátesszük a pirospaprikát,elkeverjük majd felötjük egy kis vízzel és beletesszük a borsót,sózzuk és puhára főzzük. A legvégén belekeverjük a tejfölt és felforraljuk. Ízlésünk szerint csinálhatunk mellé fasírtot,tükörtojást,sült húst.....stb.




Print Friendly and PDF

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése