Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.
A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.
Oldalak
Tartalom
Ízek és illatok
Jó tudni
Körözött
Hozzávalók:
50dkg túró
2dl tejföl
1 kicsi rúd juhtúró
csipet só
köménymag, pirospaprika
újhagyma vagy lila hagyma
A túrókat összetörjük villával,belerakjuk a tejfölt a fűszereket és az apróra vágott hagymát. Jól összekeverjük. Vigyázzunk a sóval mert valamelyik juhtúró nagyon sós. Kóstolgassuk. Akkor a legfinomabb ha hagyjuk állni egy kicsit.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése