Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.
A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.
Oldalak
Tartalom
Ízek és illatok
Jó tudni
Kaszinótojás
Egy újabb vendégváró,ami nagyon finom és mutatós.
Hozzávalók:
15db tojás
kb.1ek. mustár
kb.2ek. majonéz
2ek.vaj
petrezselyem
kb 1ek. tejföl
só,bors
A tojásokat keményre főzzük,majd hideg vízben lehűtjük. leszedjük a héját és óvatosan,figyelve hogy hol van a sárgája kettévágjuk. A tojások sárgáját habosra keverjük a vajjal,majd hozzáadjuk a sót borsot,mustárt,majonézt,az apróra vágott petrezselymet és a tejfölt (ez el is maradhat). Vigyázzunk,hogy a krém ne legyen nagyon puha. Nyomózsákba tesszük és mindegyik tojásba nyomunk egy kis adagot. Ha valakinek nincs nyomózsákja ,akkor kiskanál segítségével kis halmokat rakunk a tojásba. Díszíthetjük paprikával,petrezselyemmel,snidlinggel.......bármilyen zöldséggel.
Tálalásig hűtőbe tesszük,de tegyük zacskóba vagy takarjuk le,mert a krém hamar megszárad,és az annyira nem gusztusos.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése