Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.
A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.
Oldalak
Tartalom
Ízek és illatok
Jó tudni
Zöldborsófőzelék
Hozzávalók:
50dkg borsó
olaj
liszt
2-3gerezd fokhagyma
pirospaprika,só
petrezselyem
2dl tejföl
2dl tej
Fokhagymás rántást készítünk,beletesszük az apróra vágott petrezselymet,majd megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy kicsi vízzel. Belerakjuk a borsót,sózzuk és puhára pároljuk/főzzük.
Tejfölben elkeverünk 1ek lisztet és a tejet majd a borsóhoz öntjük és kiforraljuk.Pörkölttel,fasírttal tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése