Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.
A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.
Oldalak
Tartalom
Ízek és illatok
Jó tudni
Raffaello golyó házilag
Nagyon finom,az íze ugyan olyan mint a boltié. Nem lehet abbahagyni :)
Hozzávalók: kb.: 50db
1dl víz
25dkg cukor
15dkg margarin
10dkg kókuszreszelék
20dkg tejpor
20dkg kókuszreszelék a foratáshoz
mandula
A vizet a cukorral sziruppá főzzük,hagyjuk kihűlni. Majd hozzákeverjük a vajat,a kókuszreszeléket,a tejport. 2-3 órára hűtőbe tesszük, utána golyókat formálunk,aminek a közepébe mandulát teszünk,majd megforgatjuk a kókuszreszelékben. Hűtőben tároljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Guszta nagyon :) Én is tervezem idén az ünnepekre.
VálaszTörlésImádjuk, de klasszak így feltornyozva! Békés, Boldog Karácsonyt! :)
VálaszTörlésMi is tervezzük
VálaszTörlésMár a képet nézve is guszta
Nyammi