Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.

A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.


2012. december 19., szerda

Raffaello golyó házilag

Print Friendly and PDF

Nagyon finom,az íze ugyan olyan mint a boltié. Nem lehet abbahagyni :)

Hozzávalók:        kb.: 50db

1dl víz
25dkg cukor
15dkg margarin
10dkg kókuszreszelék
20dkg tejpor

20dkg kókuszreszelék a foratáshoz
mandula

A vizet a cukorral sziruppá főzzük,hagyjuk kihűlni. Majd hozzákeverjük a vajat,a kókuszreszeléket,a tejport. 2-3 órára hűtőbe tesszük, utána golyókat formálunk,aminek a közepébe mandulát teszünk,majd megforgatjuk a kókuszreszelékben. Hűtőben tároljuk.










Print Friendly and PDF

2 megjegyzés:

  1. Guszta nagyon :) Én is tervezem idén az ünnepekre.

    VálaszTörlés
  2. Imádjuk, de klasszak így feltornyozva! Békés, Boldog Karácsonyt! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...