Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.
A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.
Oldalak
Tartalom
Ízek és illatok
Jó tudni
Gazpacho
Hozzávalók:
1 kg paradicsom
2 db zöldpaprika
1db pirospaprika
2 kisebb vöröshagyma vagy lila hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
kenyérbél
1 1/2 kígyóuborka
1dl olíva olaj
1ek.almaecet
só,bors
víz
A kenyeret beáztatjuk a vízbe,közben a zöldségeket nagyobb darabokra vágjuk,egy kevés zöldséget félreteszünk és apró darabokra vágjuk. A nagyobb darab zöldségeket ,a kenyeret turmixgépbe rakjuk és össze turmixoljuk, majd beletesszük az ecetet, sózzuk, borsozzuk,és lassan belecsurgatjuk az olíva olajat is,és turmixoljuk. Ha nagyon sűrű lenne vízzel hígíthatjuk. Hűtőben jól lehűtjük,majd tányérokba szedjük és apróra vágott zöldségekkel tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése