Ezt a nagyon finom ételt anyukámtól lestem el ☺,ő nem tett rá fokhagymát,de az a változat is nagyon finom volt. Nagyon gyorsan elkészíthető. Mi itthon nagyon szeretjük a fokhagymát,jöhet minden mennyiségben ☺
Hozzávalók:
6-8 szelet karaj
só,bors
liszt
6-8gerezd fokhagyma
olaj
A karaj szeleteket vékonyra kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk. Serpenyőben nagyon kevés olajat hevítünk. A karajt beleforgatjuk a lisztbe és a serpenyőben pirosra sütjük az egyik oldalát. Megfordítjuk a húst és a másik oldalát is megsütjük,majd még mielőtt kivennénk zúzott fokhagymából egy keveset ráteszünk és elkenünk a tetején. Tányérra tesszük és krumplipürével és savanyúsággal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése