Ezt egy újságban láttam már elég régen,és nagyon megtetszett,hogy nem olajban kell kisütni a fasírtokat. És így még finomabb!
Hozzávalók:
50dkg darált hús
1db zsemle
2-3 gerezd fokhagyma
1db tojás
só,bors pirospaprika
petrezselyem
A zsemlét beáztatjuk a vízbe. A húst összekeverjük a többi hozzávalókkal,majd a kinyomkodott zsemlét is belekeverjük. Jól összedolgozzuk,nagyobb golyókat formázunk és a vékonyan kiolajozott (de tényleg vékonyan) muffin sütőbe tesszük. Előmelegített sütőben 180C-on készre sütjük.
Klassz ötlet ez a muffin sütőben sütés. Tetszik, hogy megúszható az olajszag.
VálaszTörlésJaj, de jó, nagyon tetszik - u.azon okból, mint Édeskonyhának. :))
VálaszTörlésNekem is tetszik és most készítem és teszem a sütőbe
VálaszTörlésNem ragad bele?
VálaszTörlésHa baconba csavarjuk a fasirozott golyókat és úgy sütjük sutőban sokkal finomabb
VálaszTörlés