Oldalak

Kaszinótojás



Egy újabb vendégváró,ami nagyon finom és mutatós.

Hozzávalók:

15db tojás
kb.1ek. mustár
kb.2ek. majonéz
2ek.vaj
petrezselyem
kb 1ek. tejföl
só,bors

A tojásokat keményre főzzük,majd hideg vízben lehűtjük. leszedjük a héját és óvatosan,figyelve hogy hol van a sárgája kettévágjuk. A tojások sárgáját habosra keverjük a vajjal,majd hozzáadjuk a sót borsot,mustárt,majonézt,az apróra vágott petrezselymet és a tejfölt (ez el is maradhat). Vigyázzunk,hogy a krém ne legyen nagyon puha. Nyomózsákba tesszük és mindegyik tojásba nyomunk egy kis adagot. Ha valakinek nincs nyomózsákja ,akkor kiskanál segítségével kis halmokat rakunk a tojásba. Díszíthetjük paprikával,petrezselyemmel,snidlinggel.......bármilyen zöldséggel.
Tálalásig hűtőbe tesszük,de tegyük zacskóba  vagy takarjuk le,mert a krém hamar megszárad,és az  annyira nem gusztusos.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése