Receptek, ötletek, tanácsok kezdö és tapasztalt konyhatündéreknek.
Nincsen e blogban egyetlen étel sem,melyet magam-legalább párszor-el ne készítettem volna.
A legtöbb receptet anyukámtól tanultam. Remélem,hogy sok örömöd telik majd az étkek elkészítésében,és a siker sem marad el.
Oldalak
Tartalom
Ízek és illatok
Jó tudni
Halpástétom
Hozzávalók:
2dob. olajos tonhal
1dob. olajos sprotni
citromlé
1fej vöröshagyma vagy lilahagyma
só,bors
majonéz,mustár
1-2ek. margarin
A halakat villával összetöröm,a hagymát apróra összevágom vagy robotgéppel össze aprítom. Hozzáadom a többi alapanyagot és habosra kikeverem. Pirítósra rákenve fogyasztjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése